Új Toyota C-HR
 
Felgyorsítja a város ritmusát
BEMUTATJUK
AZ ÚJ C-HR,
COMPACT HYBRID
REVOLUTION
MODELLT
Atletikus stílusának köszönhetően az autó még álló helyzetben is a mozgás érzetét kelti.
Egy jelenség, ami minden eddigi elképzelést felülír. Itt most nem egy tanulmányautóról van szó, ami elkápráztatja egy autókiállítás látogatóit - ez itt a ma emberének szóló autó, ami mindent megváltoztat. Olyan elemekből gyúrtuk össze, amelyek együtt egy teljesen újfajta autót alkotnak; gondoljon csak a kupékat idéző megjelenésre, az erőt sugalló stílusra, vagy a megemelt utastérre!
bemutatjuk-az-uj-toyota-c-hr-t

Külső Design

Nagyításhoz kattintson a képekre!

HARMÓNIKUS

ÉS

TETTREKÉSZ


A Toyota C-HR kupés vonalvezetésű ötajtós karosszériája úgy vonzza a tekinteteket, mint egy tökéletesen metszett drágakő. Az autó erőteljes kiállását drámai élek hangsúlyozzák ki, a tető szinte lebegni látszik a karcsú kabin fölött, s a merészen újszerű összhatást elegáns LED fényszórók, gyémántmintázatú hűtőrács és LED fényvezető elemekkel kiegészített, bumeráng alakú hátsó lámpák egészítik ki.
toyota-c-hr-tettrekesz
toyota-c-hr-belso-ter
ÖN
IRÁNYÍTJA
A gyönyörűen kidolgozott utastér stílusa remekül illik a különleges karosszériához. A kényelmes környezetben elegendő hely jut öt felnőtt számára, s a magas vezetőülésből remekül rálátni a forgalomra. A jellegzetes kék elemekkel díszített, bőrborítású műszerfal lendületes ívei szinte körülölelik Önt, akárcsak a határozott kontúrú bőrülések, hogy mindig stabilan a kezében tarthassa az irányítást.

Alig kell elfordítania a tekintetét, ha a 8 colos központi érintőképernyőről akarja vezérelni a legújabb Toyota Touch® 2 multimédia rendszert. Az automatikus klímaberendezés, a meleg fényű hangulatvilágítás és a megvilágított pohártartók prémium hangulatot teremtenek az utastérben, amelynek minden szögletében felfedezheti a karosszéria stílusát is meghatározó, hatásos drágakő-dizájnt.

Belső design

Nagyításhoz kattintson a képekre!ELÉG EGY
PILLANTÁS,
HOGY AZ
EMBER
METORPANJON,
ÉS KÉTSZER
IS
MEGNÉZZE.


toyota-c-hr-lendulet
AZ ÉLETBŐL
MERÍT
LENDÜLETET
A C-HR azok számára készült, akik szeretik élni az életet - és az autójuktól is ugyanezt várják.

Szinte eggyé válik a város lüktetésével, miközben Ön egy megbeszélésre siet, és odaadó társként szolgálja Önt akkor is, amikor messzebbre kalandozik. A Toyota C-HR átérzi azok szenvedélyét, akik mindent beleadnak a munkába vagy a szórakozásba, és határozott ösvényt vág a nagyváros dzsungelében.

Miközben Ön egy dinamikus ferdehátú vezetési élményét és egy SUV kényelmét élvezi, a Toyota C-HR volánja mögött ülve szinte egybeolvad az úttal. Ez a tökéletesen kiegyensúlyozott, precíz autó minden parancsára késlekedés nélkül reagál, hogy magabiztosan vághasson neki a kalandnak, ahol egyik izgalmas kanyar követi a másikat. Ezt a modellt autóvezetők építették autóvezetőknek, így a Toyota C-HR mindig tartogat egy jó okot arra, hogy átadja magát a vezetés örömének.
toyota-c-hr

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Tel: +36-1-348-4070
E-mail: info@toyotadelpest.hu

Cím: 1097 Budapest, Gyáli út 42.

 

* A honlapon történő esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az oldalon szereplő adatok informálisak, azok ajánlatadásnak nem minősülnek, kizárólag tájékoztatási céllal szerepelnek.

 

Nyitva tartás

Szalon:

hétfő-péntek: 08:00-18:00,
szombat: 09:00-13:00,
vasárnap: zárva

Szerviz:

hétfő-péntek: 07:30-17:00,
szombat-vasárnap: zárva

Instagram

Facebook