ÚJ RAV4

SUV - újratöltve

Több mint 20 éven át a RAV4 — a kompakt SUV-k példaképe — az autózás szabadságának megtestesítője volt. Most pedig itt az új, formás RAV4 rengeteg fontos innovációval.
uj-rav4-02.jpg
uj-rav4-03.jpg
uj-rav4-04.jpg
uj-rav4-05.jpg

Modern stílus:

hatásos megjelenés

Látványos formavilágával és erőteljes kiállásával az új RAV4 ugyanolyan feltűnő látvány a nagyvárosi forgalom nyüzsgésében, mint a vidéki utakon.

Az autó minden részletmegoldása az újszerű, dinamikus stílus kifejezésére szolgál, legyen szó akár a különleges Bi-LED fényszórókról, akár a kifinomult, jellegzetes LED hátsó világításról. Az új RAV4 erőt sugalló, modern látványvilágát új könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé.

uj-rav4-kulso

Prémium dizájn: egyetlen utastér, számtalan életstílus

Kifinomult és tágas utastér

Új anyagok a belső térben és gyönyörű, új üléskárpitok... bármelyik RAV4-est választja is, biztos lehet benne, hogy Önt és utasait kifogástalan minőség veszi körül a kabinban. Az autó tágas utastere és nagyméretű csomagtere bőséges helyet kínál a család minden tagjának és persze a poggyásznak - akkor is, ha egyhetes nyaralásra indulnak, és akkor is, ha csupán egy hétvégi kiruccanást terveznek.

uj-rav4-belso-ter-2
uj-rav4-multimedia

A legmodernebb multimédiás rendszerek

Az új RAV4 bővelkedik a korszerű multimédiás technológiákban. Az ösztönösen kezelhető, nagy felbontású Toyota Touch® 2 rendszer 7 colos érintőképernyőjén egyszerűen vezérelheti a teljes térképes navigációt, a Bluetooth® telefonkihangosítást, a csatlakozatott MP3 és iPod készülékeket, és itt jelenik meg a tolatókamera képe is.

Információ - pontosan a látómezőben

A mutatós műszeregység közepén elhelyezett 4,2 colos multi-információs kijelzőről egyetlen pillantással leolvashatók a legfontosabb információk, például a navigációs utasítások, az energiamonitor adatai, a járműinformációk vagy a személyes beállítások - s mindezt a Toyota Touch® 2 központi képernyőjéről vezérelheti.
uj-rav4-muszerek
uj-rav4-belso

Úttörő innováció:

Minden RAV4 lényege


Az új RAV4 számos újszerű technológiát kínál, amelyek megkönnyítik a mindennapos autózást: jó példa erre a Toyota Safety Sense megnyugtató segítsége, vagy éppen a panoráma kamerarendszer praktikuma.

uj-rav-4

Teljes helyzetfelmérés - egyetlen pillantással


Az új RAV4 panoráma kamerarendszere egy forradalmian új berendezés, ami könnyű és biztonságos parkolást biztosít, a hátsó keresztirányú forgalomfigyelővel párosítva pedig segít, hogy Ön a legszűkebb helyeken is gond nélkül manőverezzen.

A Toyotánál most először alkalmazott panoráma kamerarendszer négy kamera segítségével alkot 360 fokos, háromdimenziós képet a RAV4 teljes környezetéről. A kép a kijelzőn jelenik meg, s a vezető kétféle nézet közül választhat (az egyik a Mozgókép, a másik pedig az Áttekintés funkció), hogy biztosan felfedezhesse a rejtett akadályokat és veszélyhelyzeteket, miközben kis sebességgel ki- vagy beáll egy szűk parkolóhelyen.Motoros mozgatású csomagtérajtó: kényelmes megoldás éppen akkor, amikor a legjobban kellA RAV4 a motoros mozgatású csomagtérajtó kényelmét kínálja; az ajtó a kulcson vagy a csomagtérben található gomb megnyomására automatikusan nyílik és záródik. A rendszer azt is megjegyzi, hogy Ön milyen magasra szokta nyitni az ajtót, és a memóriafunkció automatikusan leállítja a mozgást ebben a magasságban.motoros-mozgatasu-csomagter-ajto

Toyota Safety Sense: Minden veszélyhelyzetre felkészült

Az Ön biztonsága mindennél fontosabb számunkra, ezért az új RAV4 kínálatában megtalálható a Toyota Safety Sense — hat aktív biztonsági technológia kombinációjával — és a holttérfigyelő, hogy Ön mindig nyugodtan autózhasson.
Az ütközés előtti biztonsági rendszer radarérzékelők és kamera segítségével érzékeli az autó előtti útszakaszon található gyalogosokat és járműveket. Ha a rendszer ütközésveszélyt észlel, hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt. Ha az autós nem fékez időben, a berendezés a fékek automatikus működtetésével megelőzi az ütközést, vagy mérsékli annak súlyosságát.


Az adaptív sebességtartó automatika milliméteres hullámhosszú radar segítségével automatikusan tartja a biztonságos követési távolságot, csökkentve ezzel a vezető terhelését a hosszú autópálya-szakaszokon.


A jelzőtábla-felismerő rendszer többek közt a sebességkorlátozások és az előzési tilalmak jelzéseit is felismeri, és megjeleníti ezeket az új, színes TFT kijelzőn. A rendszer hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, ha nem veszi figyelembe ezeket a korlátozásokat.


A  sávelhagyásra figyelmeztető rendszer kamerával figyeli a felfestett útburkolati jeleket az autó előtt, és ha a jármű az irányjelző használata nélkül kezd el kitérni a forgalmi sávból, hang- és fényjelzéssel figyelmezteti — szükség esetén pedig kormányzási nyomatékkal segíti — a vezetőt, hogy visszatérhessen a kijelölt sávba.


A Toyota Safety Sense automatikus távolsági világítása éjszaka a forgalom minden résztvevője számára optimális fényviszonyokat teremt. A szembejövő és a távolodó járművek lámpáit, valamint a közvilágítás erősségét egy kamera érzékeli. A biztonságos közlekedés érdekében a rendszer automatikusan vált a távolsági és a tompított fény között.


Toyota Safety Sense: Minden veszélyhelyzetre felkészült

Újult erővel:

motorok minden életstílushoz


Az új RAV4 erőforrásainak kínálatában a kategória legmodernebb motorjai szerepelnek, így az autó akkor is ideális választás, ha Ön főképp az araszoló városi forgalomban közlekedik, és akkor is, ha gyakran jár autópályákon.


Benzinmotor
 • CO2-kibocsátás
  149g/km (Start-stop rendszerrel)
  teljesítmény
  151 LE
  forgatónyomaték
  195 Nm
  sebességváltó
  6 fokozatú manuális, vagy Multidrive S CVT

2.0 (AWD)
Dízelmotor
 • CO2-kibocsátás
  123 g/km
  teljesítmény
  143 LE
  forgatónyomaték
  320 Nm
  sebességváltó
  6 fokozatú manuális

2.0 D-4D
HYBRID
 • CO2-kibocsátás
  115 g/km
  teljesítmény
  197 LE
  forgatónyomaték
  210 Nm
  sebességváltó
  6 fokozatú szekvenciális e-CVT

2.5 (AWD)
uj-rav4

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Tel: +36-1-348-4070
E-mail: info@toyotadelpest.hu

Cím: 1097 Budapest, Gyáli út 42.

 

* A honlapon történő esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az oldalon szereplő adatok informálisak, azok ajánlatadásnak nem minősülnek, kizárólag tájékoztatási céllal szerepelnek.

 

Nyitva tartás

Szalon:

hétfő-péntek: 08:00-18:00,
szombat: 09:00-13:00,
vasárnap: zárva

Szerviz:

hétfő-péntek: 07:30-17:00,
szombat-vasárnap: zárva

Instagram

Facebook