0
Co2 akár (g/km)
0
Üzemanyag tartály (l)
0
Kombinált fogyasztás akár (l/100km)

GT86. Az autózás öröme.


A GT86 lényege a vezetés vegytiszta öröme. Alacsony tömegközéppont, optimális súlyelosztás és élénk, 2,0 literes motor – pontosan ez az, ami az élvezetes autózáshoz kell! A vérpezsdítő hangulatot jól formázott ülések, rövid váltókar és sportos hangulatú műszerfal garantálja.

Lenyűgöző stílus


A GT86 minden porcikája az autó teljesítményéről árulkodik. A látványos, áramvonalas karosszéria vonalait még inkább kihangsúlyozza a mélyre húzott, különleges 'T' mintázatú légbeömlő. Ha oldalról pillantunk az autóra, azonnal szemünkbe ötlik az exkluzív '86' dugattyú-logó és a 17 colos könnyűfém keréktárcsa. Az autó erőteljes külső megjelenését még karakteresebbé varázsolja a hátsó légterelő és a krómozott dupla kipufogóvégződés. Az utastér minden eleme a GT86 vegytiszta vezetési élményét fokozza. A vezetőközpontú cockpit minden kezelőszerve könnyen elérhető, s a műszerfal visszajelzői és műszerei egyetlen pillantással leolvashatók.

A vezetés vegytiszta élménye


Az új GT86-ost arra terveztük, hogy a vezetés vegytiszta élményét nyújtsa. A hajtásláncot a lehető legalacsonyabb, a motort pedig a lehető leghátsó pozícióba építettük be, hogy a tömegközéppont alacsony, a súlyelosztás pedig optimális legyen, így az autó dinamikusan és élvezetesen uralható.

Lelkesítő teljesítmény


A kis tömegű karosszéria egy 200 lóerős, 2,0 literes boxer orrmotort rejt, ami a Toyota D-4S (közvetlen befecskendezésű, 4 ütemű motor) technológiája révén bőséges teljesítményt és forgatónyomatékot biztosít. Az eredmény: hihetetlenül élvezetes vezetési élmény.

A Toyota versenysport-öröksége


A Toyota versenysport-hagyományait tökéletesen testesíti meg a legendás 2000 GT időtálló formaterve.
Az új Toyota GT86. A Toyota legendás sportautóinak új generációja.

Méretek

gt86-meretek

Galéria

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Tel: +36-1-348-4070
E-mail: info@toyotadelpest.hu

Cím: 1097 Budapest, Gyáli út 42.

 

* A honlapon történő esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az oldalon szereplő adatok informálisak, azok ajánlatadásnak nem minősülnek, kizárólag tájékoztatási céllal szerepelnek.

 

Nyitva tartás

Szalon:

hétfő-péntek: 08:00-18:00,
szombat: 09:00-13:00,
vasárnap: zárva

Szerviz:

hétfő-péntek: 07:30-17:00,
szombat-vasárnap: zárva

Instagram

Facebook