0
Co2 akár (g/km)
0
Üzemanyag tartály (l)
0
Kombinált fogyasztás akár (l/100km)

Egy hétüléses hybrid vezetésének öröme

Új Toyota Prius+ - az intelligens fejlődés.


Képzelje el, hogyan indulhat a napja a Prius+ modellel! Elég egy pillantást vetnie a karosszéria háromszög alakú körvonalára, hogy jókedvre derüljön, mert ez az autó tényleg különleges és modern. A megújult orrkialakítás még a borongós reggeleken is magabiztosságot kölcsönöz, hiszen az új LED fényszórók hatékonyan világítják meg az utat.

Hybrid hajtás


Nézze meg figyelmesen: miért tűnnek másnak ezek az emberek? Nos, ők nem izgatják magukat a városi forgalom elviselhetetlen zsúfoltsága miatt. Méghozzá azért nem, mert nyugalommal tölti el őket a hybrid hajtás zajtalan és kifinomult működése, ami az autó minden utasát relaxált hangulatba ringatja.

Technológia

A Prius+ modern rendszerei megkönnyítik az autózást. Intelligens technológiáink egyszerűen, ösztönösen használhatók - legyen szó akár a legfontosabb információkat a vezető látóterébe vetítő Head Up Display rendszerről, vagy az Intelligens Automata Parkolás (IPA) rendszerről. A közlekedés így mind az Ön, mind pedig családja számára kellemesebb élmény lesz.

Sokoldalúság


A Prius+ sokféleképpen beállítható ülései és csomagtere rendkívül jól variálható rendszert alkotnak, ami akkor is tökéletes megoldást kínál, ha heten ülnek az autóban az iskolai holmikkal, és akkor is, ha öten indulnak egy hosszabb kirándulásra. A snowboard-túrához lehajthatja a középső üléssort, ha pedig mind az öt hátsó ülést ledönti, az autóban két kerékpár is elfér.

Méretek

prius-plus-meretek

Galéria

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Tel: +36-1-348-4070
E-mail: info@toyotadelpest.hu

Cím: 1097 Budapest, Gyáli út 42.

 

* A honlapon történő esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az oldalon szereplő adatok informálisak, azok ajánlatadásnak nem minősülnek, kizárólag tájékoztatási céllal szerepelnek.

 

Nyitva tartás

Szalon:

hétfő-péntek: 08:00-18:00,
szombat: 09:00-13:00,
vasárnap: zárva

Szerviz:

hétfő-péntek: 07:30-17:00,
szombat-vasárnap: zárva

Instagram

Facebook